Logon suunnittelu hinta | Järkevän hintainen logo | Logoyritykselle.fi
Viisi yksinkertaista syytä miksi saat meiltä logon edullisemmin kuin muualta.
Volyymi - Mahdollistaa tehokkaan työskentelyn

Verkkokaupastamme tilataan päivittäin useita logoja, joka mahdollistaa katkeamattoman työskentelyn työpäivän alusta loppuun. Kun tilauksia on jonossa, on graafikoilla myös jatkuvasti töitä työpäivänsä aikana, ja tämän ansiosta meidän ei tarvitse maksaa heille odottelusta. Kun tilaat logon meiltä, voit olla varma siitä että maksat vain tehdystä työstä – et euroakaan suunnittelijoiden odotteluajasta.

Selkeä suunnitelma - Projekti on selkeä alusta loppuun

Meillä projektit toteutetaan tarkasti suunnitellun kaavan mukaisesti, jota jatkuvasti tehostetaan. Tämä vahentää huomattavasti turhan työn määrää, jolloin projekti etenee joutuisasti ja jokainen minuutti on tehokas. 

Vähintään 98 / 100 logon hyödyistä - Asiakastyytyväisyys 100 / 100

Toisin kuin muut logosuunnittelijat, tarjoamme sinulle käytännössä kaikki logon tärkeimmät hyödyt markkinoiden järkevimpään hintaan, koska jätämme turhan viimeistelyn prosessista pois. Et siis joudu maksamaan 200-600 euroa lisää logon liiallisesta viimeistelemisestä tai suunnittelusta. Erittäin toimivaksi tämän todistaa 100% asiakastyytyväisyytemme. Sinä säästät satasia – me säästämme tunteja.

Oikeita ammattilaisia - Taitavia ja tehokkaita graafikoita

Tiimimme koostuu vain alan ammattilaisista. Ammattilainen näkee tarpeesii moninkertaisesti helpommin ja nopeammin kuin kokematon logon suunnittelija. Tämä säästää sinun arvokkaan ajan lisäksi myös meidän aikaamme suunnittelutyössä. Useasti suunnittelemamme logot hyväksytään jo ensimmäisen esityksen jälkeen, mutta enintään miellyttävä lopputulos vaatii 2-3 muutoskierrosta.

Kevyt kulurakenne - Ei toimistoja

Sinun ei tarvitsee maksaa toimistomme vuokraa, koska jokainen graafikkomme suunnittelee logoja etänä. Tämä vähentää meidän kuluja ja vaikutuksen näet suoraan logon hinnassa.